Ротаракт клуб Дупница, подема нова инициатива под надслов "Училището свърши, сега накъде?"

Снимка: Ротаракт клуб Дупница

Ротаракт клуб Дупница, подема нова инициатива под надслов "Училището свърши, сега накъде?". Целта е бъдещите кандидат-студенти да бъдат улеснени по отношение на избора си на най-подходящото за тях висше учебно заведение.

Първият етап е предоставянето на рекламни материали и брошури в библиотеката към читалище "Зора 1858", в които са описани специалностите, начините за кандидатстване и датите на изпитите за над 20 висши учебни заведения от цялата страна. "С тази инициатива искаме да подпомогнем предстоящия избор на учениците от 10, 11 и 12 клас, като заедно с това, прекрачвайки прага на библиотеката, да ги приканим да разгледат изобилието от разнообразна академична и художествена литература, с която могат да се обогатят", уточниха от Ротаракт клуб - Дупница. 

Материалите вече са на разположение в библиотеката към читалище "Зора 1858" и ще са на разположение до 30. юни 2018г.

Ротаракт клуб Дупница си партнира с Leader Academy в организирането на обучителен семинар „Живей мечтите си!“, насочен към младежи в два ключови етапа от развитието си - завършване на средно образование (15-19 г.) и завършване на висше образование (20-24 г.).

Събитието е безплатно и ще се проведе на 25. май от 13 до 16ч. За да присъствате трябва предварително да се регистрирате на сайта на организаторите www.leader.education, а повече информация и за двете инициативи можете да намерите на фейсбук страницата на Ротаракт клуб Дупница.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK