„Велбъжд” с провалена контрола, но играе днес в Радомир

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Заради пътно-транспортно произшествие в района на с. Цървеняно в Конявската планина, контролният мач на „Велбъжд” се провали. Двубоят със „Струмска слава” /Радомир/ бе насрочен за 18.00 ч. Гостите не можаха да пристигнат на стадион „Странджата”, защото пътят Кюстендил–София бе временно затворен. След повече от един час изчакване, ръководствата на двата клуба се договориха по телефона мачът да бъде отложен за днес. Двата тима ще се срещнат на стадиона в Радомир. Отборът на „Велбъжд” направи двустранна игра на стадиона.

След завърналите се бивши футболисти на „Велбъжд” Велизар Мирчев, Ивайло Иванов и Кирил Мицов, с отбора вече тренира още един кюстендилец–Мирослав Петров. Нападателят последно игра в „Миньор” /Перник/. За поддържане на форма с кюстендилския тим тренира и Мартин Ковачев, който бе в миналото първенство в Казахстан.

Двустранната игра изгледаха отстрани контузените Кирил Вълов и Адриян Бачовски. В контролен мач в събота от 10.00 ч. на стадион „Осогово” футболистите на „Велбъжд” посрещат „Германея” /Сапарева баня/, а от 18.00 ч. на стадион „Странджата” излизат срещу тима на „Кюстендил” първенецът на група „Осогово”.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK