„Велбъжд” с 9 контролни срещи и петима нови

снимка: Дани Асенова, infomreja.bg

Тежка контузия извади от тима на „Велбъжд” за пролетния полусезон защитникът Данаил Иванов. Той е скъсал кръстна връзка по време на двустранната игра в събота. Това е една от най-тежките контузии за един футболист, в случая става дума за дясното коляно.

Следващата седмица му предстои операция”, коментира старши треньорът Юлиян Кръстев. Иванов бе един от титулярите в отбора през есента.

Снегът и лошото време провалиха първата контролна среща на „Велбъжд” и „Германея” /Сапарева баня/ от подготовката за новия сезон. Кюстендилци се отказаха да пътуват до село Джерман, където трябваше да се играе мача.

Следващите дати за контролите на „Велбъжд” са:  
25.01. /сряда/, 14.00 ч. в с. Копиловци „Велбъжд” - „Марек”;
27.01. „Велбъжд”- „Миньор” /Бобов дол/;
28.01. „Пирин” /Благоевград/ - „Велбъжд”;
01.02. „Велбъжд”- „Марек”;
04.02. „Монтана” или „Септември” /Симитли/;
08.02. „Велбъжд”- „Академик” /София/;
11.02. „Малеш” – „Велбъжд”;
14.02. „Банско” – „Велбъжд”.

Петима са вече новите футболисти, които се пробват в кюстендилския тим. Николай Петков /вратар/, играл последно в отбор от 4-та дивизия на Германия, юноша на „Литекс”, „Ком-Миньор” /Берковица/ и „Чавдар” /Бяла Слатина/; Ваньо Горчаков е халф, юноша на „Славия”; нападателят Урош Душанич от Ниш, Сърбия; юношата на „Миньор” /Перник/ Милчо Милчев, защитник, играл е в Долна Диканя и Евгени Коцев от „Чавдар” /Бяла Слатина/, ляв халф.

Есенният полусезон „Велбъжд” завърши на 10-то място с 25 точки и голова разлика 22:29. Първи е тимът на „Пирин 2002” /Разлог/ с 44 т. /45:8/, втори - „Перун” /Кресна” с 41 т. /30:8/ и трети – „Оборище” /Панагюрище/ с 38 т. /44:22/.
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK