Катя Кардашева е председател на Общинската избирателна комисия в Гърмен

Катя Кардашева, снимка: Infomreja.bg, архив

Съставът на 13-членната комисия е одобрен от ЦИК

ЦИК назначи Общинската избирателна комисия в Гърмен за изборите за кметове и общински съветници, които ще се проведат на 27-и октомври тази година.

Централната избирателна комисия е одобрила състава на ОИК-Гърмен, предложен от кмета на общината Минка Капитанова с входящо писмо от 23-ти август.

Консултациите са проведени при спазване на изискванията на чл. 76 от Изборния кодекс. В тях са участвали представители на парламентарно представените партии и коалиции и на коалицията, която има членове в Европейския парламент, съгласно решение № 600-МИ от 09.08.2019 г. на ЦИК.

Налице е постигнато съгласие между участниците в консултациите по отношение на състава и ръководството на Общинската избирателна комисия в община Гърмен, е заключението на ЦИК. Протоколът от проведените консултации на 19.08.2019 г. е подписан без особени мнения и възражения.

Общинската избирателна комисия в Гърмен е съставена от 13 членове. Неин председател е Катя Кардашева от ГЕРБ, а заместник-председатели - Величка Топалова и Ибраим Мисирков. Секретар е Иво Зойков.

Останалите членове са: Ана Пандева, Стоянка Мавродиева-Сиракова, Кимле Ходжова, Сийка Куйбишева-Соленкова, Стефан Софтов, Ана Матерова, Георги Петрелийски, Тодор Ижбехов и Юлия Лазарова.

Общинската избирателна комисия встъпва в правомощията си на 7-и септември 2019 г.

 

КОМЕНТАРИ

Ферат Коня07:47 - 30.08.2019
Тоя пък кога стана депесар? Явно дпс то си отива завинаги.
It21:57 - 29.08.2019
И кой е тоя Ибраим Мисирков?Тва да не е пишман адвоката от Дебрен,куриера в Билдинга?
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK