Вечното дерби ще затвори центъра на столицата. Мачът започва в 16 ч.

Снимка: http://luboslovie.bg

По традиция мачът "Левски" - ЦСКА ще наложи промени в организацията на движението около националния стадион "Васил Левски" в София.

Срещата е с начален час 16:00 ч., а входовете към трибуните ще бъдат отворени за фенове в 14:00 ч.

Във връзка с опазване на обществения ред, от Столичната дирекция на полицията съобщава, че от 8:00 до 18:00 ч. се забраняват престоят и паркирането на моста пред националния стадион и на ул. "Ген. Гурко" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Васил Левски".

От 14:30 ч. до приключването на мача при необходимост и по преценка на ръководството на СДВР се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки (с изключение автобусите на масовия градски транспорт) по ул. "Ген. Гурко" между бул. "Васил Левски" и бул. "Евлоги и Христо Георгиеви", по бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" между пл. "Орлов мост" и бул. "Черни връх", както и по бул. "Драган Цанков" между бул. "Евлоги и Христо Георгиеви" и бул. "Пейо К. Яворов".

Очаква се на трибуните да има близо 25 000 зрители, а приходите от продажбата на билети да са рекордни за последното десетилетие.

Агитките на "Левски" и ЦСКА ще направят шествия по улиците преди мача. "Сините" тръгват от фенклуба на бул. "Тодор Александров", а "червените" се събират на ул. "Иван Асен" в градинката срещу бившата сграда на Българския футболен съюз. И двете шествия стартират в 14:30 ч./БТВ

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK