Вечер на английския език в гимназията по транспорт в Разлог

снимки: Община Разлог

Ученици от 9, 10 и 11 клас на Пофесионалната гимназия по транспорт в Разлог изненадаха приятно своите учители и родители на своеобразен празник на английския език, провел се в актовата зала на училището.

Интерес предизвика пресъздаването на английски език на легендата за Свети Георги и ламята. Актьорите от 10б клас Радослав Пукнев, Цветелина Стоянова, Мария Захариева, Емине Геройска, Денислав Тасев, Марина Симеонова и Кристияна Павлевичина завладяха публиката с майсторски изработените си костюми и с умелото си  превъплъщение в ролите на ламята, Свети Георги, цар, царица, принцеса.

Публиката възнагради младите изпълнители с бурни аплодисменти.

Авторското си есе на английски език на тема „Моят тийнейджърски свят” прочете ученичката от 11 клас Анна-Мария Бележкова, която пише стихове на три езика и е носител на множество награди от национални и международни конкурси.

С презентация, умело подготвена и поднесена на публиката, Яница Николова от 10 клас демонстрира как учениците усвояват новия учебен материал и се забавляват. Тя разказа как се готвят за часовете по английски език и демонстрира колко активно използват информационните комуникационни технологии за учене по забавен начин.

Директорът на гимназията Емилия Йорданова изрази задоволството  си от доброто представяне на участниците, благодари им за приятната изненада и им връчи сертификати за участие.

Събитието уважиха много родители, учители и ученици.

Участниците са ентусиазирани да продължат да работят и да установят вечерите на чуждите езици в традиция в ПГ по транспорт - Разлог.

Учениците благодариха на учителката си по английски език Лазарова, с чиято помощ реализираха Вечерта на английския език.

 

снимки: Община Разлог
снимки: Община Разлог

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK