Набират кандидати за общинските жилища в Дупница

Снимка: Infomreja.bg

Наемната месечна цена е 1,50 лв./кв.м

Прием на документи за кандидатстване под наем в общинските жилища, обявява Община Дупница. Към момента свободните апартаменти са - един двустаен и два тристайни, а подаването на документите е със срок до 2-ри януари 2020 година.

9-членна комисия, в която влизат петима общински съветници и четирима от администрацията ще определят класирането, както и резервите, които своевременно ще бъдат настанявани след освобождаване.

Сред условията към кандидатите са - да нямат собствено жилище, вила или друго годно за живеене място, не са прехвърляли имоти за живеене в последните 10 години, нямат имот, който е предназначен за жилищно или вилно строителство и други.

Необходимите документи, които се входират в деловодството на администрацията са: удостоверение за извършени сделки с имоти от Служба по вписвания за 10 години, служебни бележки за доходите през миналата година от трудово или служебно правоотношение, а при наличие на други доходи - копие от данъчна декларация, удостоверение за получаване/неполучаване на детски и социални надбавки от Дирекция "Социално подпомагане", копие от решение на ТЕЛК (ако има такова).

Наемната месечна цена е 1,50 лв./кв.м. След заседание на комисията, ще бъде определено и класирането.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK