Пирин ще се бори с всички сили за трите точки срещу Черно море

Милен Радуканов, снимка: ОФК "Пирин", архив

ОФК Пирин ще излезе пределно мобилизиран срещу водача във временното класиране на Първа лига - Черно Море Варна, заяви старши треньорът на орлетата Милен Радуканов на днешната си редовна пресконференция. 

„С наказанията на Суда и Костадинов имаме налични 18 състезатели и ще се справим с тях срещу корав съперник. Нашите футболисти не са по-лоши от техните и ще дадем всичко от себе си за краен успех“, заяви старшията. 

„Очаквахме едни състезател тази седмица, но, за съжаление, чака отбор в чужбина и на този етап няма да дойде. По принцип не сме спрели да се оглеждаме за попълнения“, обясни още Радуканов. 

От клуба днес се обяви решение на проблема със забраната за внасяне на бутилки с минерална вода на стадиона, като от следващия мач, при двете чешми на стадиона – тази на входа и под официалната ложа, ще се поставят пластмасови чаши за тези, които искат да си налеят вода по време на мача.

Цената на билета за двубоя е 6 лв, а началният час е 21:00 в петък. 

Междувременно пиринци плануват поредна контрола с отбор от трета лига, като във вторник ще се срещнат с Германея Сапарева баня на стадиона в с. Рилци. Мачът е с начален час 18:30.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK