Вчера полицаи от Петрич и Гоце Делчев откриха наркотици у петима мъже и една жена

Снимка: Infomreja.bg

Извършена е полицейска акция

Акция по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества е проведена през изминалото денонощие.

В село Михнево, община Петрич, полицейски служители на РУ - Петрич, са проверили дома на 27-годишен мъж от селото. В дома са се намирали още двама мъже - 25-годишен петричанин и 27-годишен от същото село. 

В жилището са намерени и иззети около 10,94 грама канабис и около 4 електронни везни.

Двама от мъжете са задържани със заповед за задържане до 24 часа.

Около 13:30 часа на същата дата криминалисти от РУ - Гоце Делчев, са задържали 21-годишен от града, в чийто дом е намерена и иззета около 0,2 грама тревиста маса, реагираща положително на канабис.

В хода на работата по случая е установено лицето, разпространило наркотичното вещество, а именно 18-годишен младеж от село Ново Кономлади. В неговото жилище са намерени и иззети около 16,5 грама канабис и електронна везна.

В следобедните часове на деня полицейски служители на РУ - Петрич, са спрели за проверка лек автомобил „Фолксваген Голф“ с 26-годишен водач от село Кладенци, община Петрич. С техническо средство е установено, че същият шофира след употреба на наркотични вещества, а у него е намерено и иззето около 0,63 грама кафяво прахообразно вещество, реагиращо положително на амфетамин.

Проверена е и 23-годишна пътничка в автомобила, у която са открити около 14,93 грама амфетамин и електронна везна.

От полицейските служители са предприети действия, при които е проверено жилището на жената в Петрич, където е иззето около 4,77 грама бяло прахообразно вещество, което след направен полеви тест е реагирало положително на кокаин.

По случаите са образувани досъдебни производства. Работата продължава.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK