Васил Тодоров-Зендер с чужд автомобил на Тайм Атак

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

„Опел Астра”-та на Васил Тодоров-Зендер създаде проблеми, дни преди старта на Тайм Атак. Във втория кръг от първенството на писта „Калояново” /Пловдив/ председателят на „Осогово рейсинг тийм” завърши 8-ми от 13 пилоти, в клас до 2000 кубика. Кюстендилецът управлява автомобил „Фолксваген”, преотстъпен от Ивелин Чапанов от Плевен. За по-голяма атракция на публиката, автомобилите бяха подредени в стартова решетка.

„Имах проблеми с автомобила още през седмицата, преди старта. Опитах се да го запазя за състезанието, но двигателят се счупи и сега е необходим основен ремонт. Благодаря на спонсора ми Тошко Зашев и на Владимир Сиврийски от Дупница, който тегли авариралия автомобил до Кюстендил”, сподели Васил Тодоров.

Кюстендилският състезател спечели първия кръг от Тайм Атак на писта "Калояново" и е 2-ри в комплексното класиране. Домакин на следващия 3-ти кръг е Кюстендил на картинг писта „Пауталия”, на 5-6 август т.г.

Зендер спечели купата за най-добър пилот от състезанията Тайм Атак в клас S1 /до 2 000 куб. см/ за 2010 година. С автомобила си „Опел Астра” той победи в 4 от 5-те старта през годината.

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n