Васил Божков с нов скрийншот във Фейсбук!

Снимки: Личен архив

Честити рождения ден на Борисов

Хазартният бос с редица повдигнати обвинения – Васил Божков, отново публикува скрийншот на разговор на личния си профил във фейсбук.

От кореспонденцията се вижда разговор с контакт, записан без име в телефона и започващ с поздравления за рожден ден. Датата е 13 юни 2018 г.

Ето и пълният текст на изявлението на Божков във фейсбук:

Имам 18 обвинения. Засега…
Те се дължат на показанията на едно лице. Под внимание не са взети показанията на десетки други разпитвани свидетели, които опровергават Прокуратурата.

На разпит не са извикани само ББ, Менда и VG. Вече пети месец в България не разрешават на адвокатите ми да ме защитават, а съм с назначени служебни защитници.

Основното ми обвинение е за неплатени суми към бюджета. Това биха могли да бъдат обвинения към компаниите, които са спазвали законите и са заплащали всички данъци и такси стриктно. Половин милиард по данни на МФ, от които ви лишиха с лека ръка. Аз никога не съм дължал и не дължа пари на бюджета.

VG умишлено и целенасочено създаде тази инсинуация. Прокуратурата се втурна да прави внушения за огромни кражби, за да прикрие разграбването на имуществото на мен и близките ми.

#БъдетеЗдрави

PS: За забавление: Ч.Р.Д., ББ! Пак.

Да си пише човекът, какво лошо има? Всеки може да пише. Аз строя с колегите. Това заяви премиерът Бойко Борисов.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK