Бившият премиер Ренета Инджова е със счупена лява ръка

Снимка: БГНЕС

Предстои ѝ операция

При прегледа си в Спешния център “Пирогов” Ренета Инджова е казала, че е паднала и така е наранила китката си, съобщиха на извънреден брифинг от УМБАЛСМ “Пирогов”, предаде репортер на БГНЕС. 

“Вчера бях на работа, като към 10 ч. в кабинета ми дойде Ренета Инджова. Разпитахме я какво се е случило, тя съобщи, че е паднала и е контузила лявата си ръка и крайник при падане. След това обясни, че е била блъсната от някого. Попитах изрично какво е станало, защото имаме дежурен полицай, който при такива инциденти бива уведомен задължително, но г-жа Инджова съобщи, че е паднала”, съобщи д-р Владислав Шопов от болницата, който е приел за преглед бившият премиер.

“След това изпратихме Инджова за рентген. Тя самата съобщи, че не помни как е паднала. Наложи се да я насочим и към 111 кабинет /спешен кабинет по неврохирургия в болницата – бел. ред/. След рентгенографията се установи счупване на ръката на Инджова, насрочена е да дойде в понеделник за операция. Наместихме ръката под анестезия и се потвърди, че счупването налага оперативна намеса. Операция ще й бъде извършена в понеделник”, допълни д-р Шопов.

По думите му Инджова е дошла в болницата с жена-придружител, която не е дала обяснения за случилото се. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK