Ваня Маникатева: Генерал Радев е символ на надеждата България да стане по-справедлива, по-солидарна и по-обединена отвсякога

Ваня Маникатева - областен лидер на младежката организация на БСП-Благоевград и член на НС на МО в БСП

Ваня Маникатева е областен лидер на младежката организация на БСП в Благоевград и е член на Националния съвет на Младежкото обединение на БСП 

Аз подкрепям генерал Румен Радев! Нещо повече, аз стоя зад неговата кандидатура като млад човек, който е избрал България! Гласът за генерал Радев е не просто глас за личност. Гласувайки за него, всеки един от нас гласува за професионализъм и морал, които са надпартийни и над дребните политически игри и задкулисия. Той е символ на Новото. А когато започва нещо ново, то носи със себе си надежда. Сега повече отвсякога българинът има нужда от надежда, надежда, че ще живее в една по-справедлива, по-солидарна и по-обединена отвсякога страна.

Не сме глупави, дами и господа от ГЕРБ. Ние, младите хора на България, знаем, че с президентския вот няма да спре нито санирането на блоковете, нито ще угаснат лампите по улиците, нито ще затворят детските градини, нито ще настъпи краят за България.

Както каза генерал Румен Радев в едно интервю: „България е тук повече от 1300 години и няма да изчезне с оставката на Бойко Борисов!”. Недейте да заплашвате българския народ! Аз и моите приятели връстници сме достатъчно разумни и будни, за да направим своя избор. Ние няма да се поддадем на заплахите ви, породени от страх и безсилие! Ние искаме промяна, търсим Новото, защото се уморихме от лъжи и празни обещания.

Всички ние знаем, че гласът ни освен за главнокомандващ и държавен глава, отива и за едно ново начало. Придружено с оставкa на правителството или не, то ще наложи принципите, които дълго бяха жертвани уж в името на стабилността. Новата стабилност е следната: ще имаме президент, който в пряк и преносен смисъл може да види проблемите в управлението високо от небето и да настоява за тяхното разрешаване.

Носителят на Нобеловата награда за литература тази година Боб Дилън е изпял, че “Времената се променят” и още през 1964-та година е посъветвал силните на деня да не стоят на пътя на промяната, защото първите стават последни. Бойко Борисов може би си спомня това усещане. Все пак той беше промяната някога. Днес обаче я носи друг! На 13 ноември аз ще гласувам за кандидатпрезидентската двойка - генерал  Румен Радев и Илияна Йотова с бюлетина 13.

Скъпи приятели, гласувайте и вие! Не се страхувайте! Бдете, защото ние решаваме! Съдбата ни наистина е в нашите ръце! Не позволявайте този път да посегнат на победата ни! Нека всеки от нас подкрепи генерал Румен Радев в името на България!".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK