Вандали хвърлят кошчета за боклук в река Банщица

Вандали хвърлиха кофа за боклук в коритото на река Банщица, снимки: Любомира Христова

Вандали хвърлят кошовете за боклук в река Банщица, алармира кюстендилката Любомира Христова. Младото момиче разпространи снимки в една от социалните групи с възмущение от случилото се.

„За жалост, има ужасни хора на тази земя. Вчера на обяд аз и мои приятели отидохме на беседките на реката. И какво да видим? Кошчето за боклук го нямаше, някой го беше изхвърлил в реката. За щастие, успяхме да изхвърлим боклука, но не успяхме да извадим кошчето от реката. Не съм толкова ядосана на хората, който са хвърлили кошчето, колкото на всички, които ни видяха и не помогнаха, а само ни се смяха. Днес с момичето, с което се опитахме да изкараме кошчето, сме с настинка, но когато се оправим продължаваме с опитите да извадим коша“, обяви Любомира Христова.

Това е поредна вандалска проява в района на новоизградения парк по поречието на река Банщица. Част от пейките вече са изрисувани, а други - обърнати.

„Каквото и да се направи за кюстендилци, те просто не умеят да го ценят и пазят“, коментираха в социалните групи жители на областния град.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK