Камбитов и журналистите изпратиха заедно 2017

Снимка: Infomreja.bg

Журналисти от местни и национални медии се срещнаха с кмета на община Благоевград-д-р Атанас Камбитов. По традиция всяка година преди Коледа и Нова година представителии на медиите по покана на кмета Камбитов изпращат старата година и отпразнуват сътрудничеството си.

Камбитов и неговият заместник в ресор "Култура" - Христина Шопова, посрещнаха журналистите и заедно вдигнаха чаши за "Наздраве!". Пожелания за здраве, блахополучие и успехи в професионалното поприще си размениха гостите и домакинът. 

Камбитов не пропусна да "захрани" с материал присъстващие като обяви, че всички финансови задължения към ОФК "Пирин" са погасени до края на годината. Кметът призна, че не само от финаносва страна, но и като цяло годината е била нелека и едновременно с това успешна.

Споменато бе и за изграждането на нов паркинг на няколко етажа около градския пазар. Този проект обаче би трябвало да се реализира през 2019 г. Кръгово кръстовище също ще се построи през 2018 г. на ул. "Славянска" в района на болницата.

Бяха засегнати, разбира се, и нашумели въпроси, свързани специално с ул. "Славянска". Камбитов подчерта още веднъж, че всичко зависи от културата на участниците в движението.

Даде пример как лично той многократно е сигнализирал за нередности по благоевградските улици. "Но все пак общината винаги е виновна, независимо че отговорността е на други институции като КАТ!", каза градоначалникът.

Разчупена бе и питката с късмет. Парата остана в общината! Падна се на Снежина Цветанова от PR отдела. Здраве и благоденствие, това бяха пожеланията, с които Камбитов изпрати гостуващите журналисти.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK