Евродепутатът Петър Курумбашев се срещна с младежи от организации на БСП

Снимки: Пресцентър БСП

Ексцентричният евродепутат Петър Курумбашев, член на ЕП от Групата на социалистите и демократите бе на посещение в Перник по покана на областната структура на младежката организация на БСП.

Освен младежи от област Перник, на дискусията присъстваха представители на МО в БСП София, МО в БСП Благоевград, МО в БСП Кюстендил, лидерът на социалистите в Перник Кирил Леонов.

Курумбашев разказа за „горещите“ в момента теми в Европейския съюз-Брекзит, изборите в Германия, споразумението СЕТА, дигиталната икономика; предварително зададената тема „Фейсбук прави избори“ предизвика интерес сред младежите и провокира въпроси.

Освен това, младите хора живо се интересуваха от Директивата за транспортните работници, ощетява ли тя и как българските превозвачи, какви са настроенията в Европа относно Българското председателство, отношенията САЩ-ЕС-Русия и тяхното отражение върху България, темата за електронната валута и напрежението със Северна Корея.

„Благодарим на представителите на области от Югозападна България, които уважиха нашето мероприятие.  Надяваме се това посещение да е само началото на такъв тип срещи с г-н Курумбашев, защото той е интересен, колоритен и говори стегнато, не се притеснява от каквито и да е теми и въпроси.“, споделиха от Младежко обединение в БСП Перник.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK