МБАЛ – Гоце Делчев, с ново щатно разписание

Снимка: Infomreja.bg

Управителят отговори на въпроси на общинските съветници

На днешното заседание на Общинския съвет в Гоце Делчев беше утвърдена новата структура на МБАЛ „Иван Скендеров“ ЕООД – Гоце Делчев.

Новото щатно разписание на болницата е с един заместник – управител и един счетоводител по-малко. Премахнат е и щатът „Технически секретар“. Сезонните работници са намалени от 6 на 4.

Управителят на здравното заведение д-р Петър Филибев запозна общинските съветници и със ситуацията в момента по отношение на заразените с коронавирус. Настанените в Инфекциозното отделение са 23-ма, а във Вътрешно – 6-ма.

„Положението е спокойно. Тежко болни, които имат нужда от реанимация, няма“, каза д-р Филибев.

На въпрос, как ще работят четиримата анестезиолози, които от началото на следващия месец ще бъдат в помощ на болницата, управителят отговори, че те ще работят на трудов договор и допълни:

„Не могат да са двама души в един ден, след като доктор Радойкова отказа да помогне.“

 

КОМЕНТАРИ

Боже събери си версиите19:35 - 30.09.2020
Абе ,малоумняци какви сезонни работници има в болницата ? Вие там краставици и домати ли гледате ,че да има сезонни работници. Ново щатно -че се и хвали намалил сезонните работници от 6 на 4 ХА-ХА-ХА Безумнящи крадливи Ами брат си къде го сложи ? - изгонения за далавери от Пирогов ? При сезоните работници ли ?
Гоце08:18 - 30.09.2020
Крайно време неврокопчани да се докажат като граждани и изгонят от обшината комунистите
122:41 - 29.09.2020
Що за наглост и лъжи Кво прави Ацев там С кмету ,че краднат комисиони от апаратурата която се гласят да поръчат за кардиология А кой ще лекува - много важно че нема кой Че напълнят жобетата и дим да ги нема А тези младежи кво могат Или проба-грешка на наш гръп Девойчето нема специалност И накрая договор с Света Екатерина Кой ужевей по пътя до там ужевей Кой мре ,че мре Нали кмету че има пълен джеп Много го е еня за нас
Ангел21:09 - 29.09.2020
каде са сега цветарките който не искаха д-р Саша Николова която е от Г,Делчев.Всички заедно с Москов сега и се молите но вие сгрешихте много

FACEBOOK