Откриха дрога у млади мъже от Петрич, Гоце Делчев и Корница

Снимка: Infomreja.bg

Петричанинът е съхранявал около 70 грама канабис

Вчера при полицейска проверка  на жилище в Петрич са открити около 80 топчета, обвити в алуминиево фолио, които са съдържали около 61,81 грама канабис. Жилището е обитавано от 22-годишен петричанин, в чиято дреха са намерени и иззети още 10 такива топчета, съдържащи около 6,5 грама канабис.

Проверката е извършена от служители на РУ – Петрич. За случая е уведомена Районната прокуратура в града. Образувано е досъдебно производство.

Също вчера, малко след 10:00 часа, при проверка на товарен автомобил „Фолксваген Кади“ е установено, че неговият водач – 22-годишен мъж от Гоце Делчев,  шофира след употреба на наркотични вещества. У водача е намерена и иззета около 2,7 грама тревиста маса, реагирала положително на канабис.

Проверката е извършена от служители на РУ – Гоце Делчев, на улица „Екзарх Йосиф“ в града.

По случая е образувано бързо производство.

Тази нощ полицаи от Гоце Делчев са били в село Корница. У 27-годишен мъж от селото те са намерили и иззели около 0,58 грама марихуана и около 8,46 грама амфетамин.

Мъжът е задържан за 24 часа. Образувано е досъдебно производство.

Извършените проверки са част от акция, проведена по линия на противодействие на съхранението и разпространението на наркотични вещества на територията на общините Петрич и Гоце Делчев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK