В Разлог се готвят за първа победа

снимка: infomreja.bg, архив

Два от новаците в обединената "Б" група ще се изправят един срещу друг в двубой от 2-ия кръг на шампионата. В Разлог местният Пирин ще приеме Спартак Плевен. В първия кръг разложани паднаха при гостуването си на Калиакра с 1:2, докато Спартак Плевен зарадва повече от 4 000 души с хубава победа над Чавдар Етрополе. 

Аут от състава на Пирин е Златко Богоев, който получи контузия срещу Калиакра (Каварна). Председателят на УС на клуба от Разлог Захари Беличинов очаква сериозен зрителски интерес на мача. Ръководството обяви цена на билетите - 2 лева за възрастни и 1 за ученици и пенсионери.

"Въпреки отпускарския сезон очаквам сериозен зрителски интерес за мача. Амбициите ни са да победим Спартак (Плевен). Не просто се надявам да победим, а ще направим всичко възможно да спечелим трите точки", коментира Беличинов.

Нападателят на Спартак Плевен Васил Шопов със сигурност пропуска гостуването на плевенчани на Пирин Разлог. 20-годишният Шопов игра като един от двамата задължителни юноши в първия кръг срещу Чавдар Етрополе иизкара на терена 90 минути. 

Заради травма обаче той не може да тренира пълноценно. Ако Шопов не бъде възстановен до мача в Разлог, почти сигурно неговото място като юноша ще заеме халфът Ивайло Дангуров.

Цветан Петров също сигурно ще пропусне гостуването на своя отбор в Разлог.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK