В Разлог представят книгата на Тихомир Иванов - "Камино: Пътят на завръщането"

Книгата на Тихомир Иванов - "Камино: Пътят на завръщането", ще бъде представена в Разлог на 28. ноември, сряда, от 17:30 часа в библиотеката на НЧ „15.IX.1903-1909”.

Камино Франсез е прословутият 800-километров поклоннически маршрут в Испания, обрасъл със славата на себепознанието. Да извървиш цялото разстояние пеш е истинско физическо и духовно предизвикателство.

„Камино: Пътят на завръщането” е книга на три равнища. Първият пласт е Камино с всичко, което може да предложи на поклонниците - пътеписната част в творбата. На втори план излизат личният път и житейската ми история. Авторът разголва душата си, егото си, търсейки себе си и показва модела, по който го е постигнал.

Но най-ценно е третото равнище, което разкрива и мотивацията му да напише книгата. Това са личните преживявания и осъзнавания на читателя, който през физическото и духовно приключение на Камино ще има възможността да пътешества метафорично не само по пътеките и селищата на слънчева Испания, но и ще открие Истини за себе си!

Входът е свободен за всички читатели, мечтатели и пътешественици!

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK