В равнинната част ще е облачно, в планинската - слънчево

Снимка: Infomreja.bg

Максимални температури между 9 и 14 градуса

Днес времето ще остане без съществена промяна. На много места в равнинната част от страната и котловините ще е с мъгла или ниска слоеста облачност. След обяд видимостта ще се подобрява, но облачността ще остане значителна, почти без валежи. Предимно слънчево ще е над планинските райони. Ще духа слаб североизточен вятър. Максималните температури ще са между 9° и 14°.

Над планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен вятър от изток, по високите части - от север-североизток. Температурите слабо ще се понижат, но ще остане сравнително топло с максимална температура на 1200 метра - около 15°, на 2000 метра - около 9°.

Над Черноморието ще остане със значителна ниска облачност или мъгла, които ще се задържат почти през целия ден. В крайните южни райони има повишена вероятност да преръми. Ще духа умерен североизточен вятър. Максималните температури на въздуха ще са 12°-14°. Температурата на морската вода е 16-17°. Вълнението на морето ще се усили и ще бъде 3-4 бала.

Атмосферното налягане е по-високо от средното за месеца и още малко ще се повиши.

На 10.11.2020 слънцето изгря в 07:13 часа и ще залезе в 17:07 часа. Продължителност на деня 09:54 часа.

Луната ще изгрее в 00:51 часа и ще залезе в 14:55 часа. Осветеност на диска в 0h UT 32 %. Фаза на луната: след последна четвърт преди новолуние.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK