БМВ с млад водач от Дъбница катастрофира зверски край Мосомище

Снимка: Infomreja.bg

Пътно транспортно произшествие стана преди по-малко от час в гоцеделчевското село Мосомище, в следствие на което е пострадал млад водач на лек автомобил БМВ.

Той изскочил на пътя с висока скорост и се забил в крайпътни дървета – върби.  Запознати коментираха, че водачът не е пострадал сериозно и няма опасност за живота му, но автомобилът, който бил чисто нов, е смачкан до неузнаваемост.

Пострадалият е закаран в МБАЛ „Иван Скендеров“ за оказване на медицинска помощ.

Очевидци на страшното автомобилно меле край Мосомище коментират, че пострадалият собственик на БМВ-то е от гърменското село Дъбница. С негов приятел си организирали гонка на правия участък от с. Мосомище в посока стадиона на селото. Гонката обаче завършила с жесток удар в крайпътните върбови дървета.

Следователите и полицаите дошли на мястото на катастрофата са категорични, че само чудо е спасил младите момчета от Дъбница от смъртта.

Дори местните хора, които са се обадили на тел 112 за да уведомят за тежкото пътно транспортно произшествие, до идването на полицията и линейката са мислили, че с водача на БМВ-то се е случило най-лошото.

 

КОМЕНТАРИ

Рико22:22 - 07.08.2018
Нямало ли е
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK