Възпитаници на училището в Невестино с публична изява по проект "Твоят час"

Снимки: личен архив

В рамките на проект „Твоят час” на ОУ "Христо Ботев" - Невестино, групите по интереси имаха публична изява, която предизвика голям интерес от страна на участници и публика.

Групите по интереси „Да танцуваме, да танцуваме” /1 – 4 клас/, „Иху, иха” /5 -7 клас/ с ръководител Тони Кенов, а също и Детска вокална група с ръководител Калояна Русева, представиха наученото - вокален репертоар и изпълнение на фолклорни танци.

Изявата бе в центъра на кв. „Изток” – Кюстендил. Учители, родители и роднини се радваха на постиженията на децата. Учениците и техните ръководители получиха множество похвали за положения труд и невероятните изпълнения.

Групите по интереси „Да танцуваме, да танцуваме“ /1-4 клас/ и „Иху, иха“ /5-7 клас/ с ръководител Тони Кенов, дават възможност на децата забавлявайки се да разучат българските хора и да се докоснат до огромното богатство от български традиции и обичаи.

Групите по интереси – Детска вокална група /1-4 клас/, /5-7 клас/ с ръководител Калояна Русева, дават шанс на учениците да се докоснат до българския фолклор, народни песни и фолклорни изпълнители в световен мащаб.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK