В Пирин се надяват на съседско рамо, за да оглавят класирането

снимка: infomreja.bg, архив

Отборът на Пирин (Благоевград) заминава утре сутринта за Равда, където ще остане на легер до мача срещу Черноморец.
Двубоят от 7-ия кръг на "Б" група е в събота от 19:00 часа в Бургас.

"Орлетата" проведоха днес сутринта пълноценна тренировка на базата в Рилци, след което наставникът Йордан Самоковлийски определи групата за мача.

В Благоевград остават наказаният Мартин Тошев, както и контузеният Александър Башлиев, които ще се готвят по индивидуална програма, изготвена от кондиционния треньор Антон Дончев.

В групата на Пирин за гостуването на Черноморец се завърна Антон Костадинов, който лекуваше контузия. В последния мач с Раковски от травма се оплака и Владислав Златинов, но той също ще бъде на разположение на треньора.

Във временното класиране Пирин заема второ място с актив от 13 точки, на две зад лидера Монтана, който по същото време гостува на Септември (Симитли).

Съставът на Черноморец няма победа от началото на сезона и се намира в дъното на таблицата със скромния актив от 3 точки.

"Нямаме право да подценяваме Черноморец. Може да нямат победа от началото на сезона, но пък имат 6-7 греди, което говори за липса на късмет. Владислав Златинов тренира пълноценно през седмицата, така че ще разчитам на него. Дали ще оглавим класирането след този кръг, зависи от нашите съседи. Мисля, че Септември (Симитли) може да удари едно рамо срещу Монтана, но първо ни е трябва да си свършим нашата работа", коментира Йордан Самоковлийски.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK