В оспорван мач от ЛВЛ „Осогово волей” победи с 3:2 гейма „Ихтиман”

снимки: Дани Асенова, infomreja.bg

Съставът на „Осогово волей” се наложи у дома с 3:2 гейма над „Ихтиман”, среща от втория ¼-финал на Любителската волейболна лига. Около 50 фена подкрепяха кюстендилслия тим в зала „Осогово”.

След като в първата среща „Осогово волей” загуби с 1:3 гейма, сега тимът бе амбициран да спечели и да се стигне до трети мач, в който да се определи полифиналистът от „Б” дивизия. Гостите бяха дошли само с 6 играчи и поведоха в първата част. Домакините успяха да изравнят и да поведат в резултата.

След гонитба в точките ихтиманци спечелиха с 22:25 точки за 23-минутна игра. Вторият гейм премина по същия сценарий, но завърши в полза на кюстендилци с 25:23 точки. Неприятна контузия в глезена получи Николай Григоров, който принудително бе заменен от Васил Белчев.

Младокът се включи отлично и помогна на своя тим. Третата част също бе спечелена от „Осогово волей” с 25:23 точки. В четвъртият гейм домакините допуснаха много грешки, което се отрази и на резултата - 19:25 точки за гостите. Тайбрекът започна лошо за кюстендилския тим, който допусна съперника да поведе с 3:8 точки.

След смяната на полетата, домакините постигнаха две бързи точки, което вдигна публиката на крака. Стигна се до обрат и крайното 17:15 точки, а с това и успехът с 3:2 гейма за кюстендилци. Третата решителна среща от ¼-финалите на Любителската волейболна лига ще се играе на 22 април /неделя/ от 13.00 часа в Ихтиман.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK