В община Гоце Делчев стартира данъчната кампания за 2016 г.

Снимка: Infomreja.bg, архив

От 08.02.2016 г. /понеделник/ в община Гоце Делчев стартира ежегодната кампания за плащане на данък недвижими имоти и такса битови отпадъци за 2016 г.

До края на февруари всички задължени лица ще получат уведомителни писма за размера на задълженията си и сроковете за тяхното плащане.

До края на април всички данъчно задължени лица в община Гоце Делчев отново ще могат да се възползват от 5 % отстъпка, ако заплатят в пълен размер задълженията си за цялата 2016 г.

Данъчно задължените лица, които нямат възможност наведнъж да платят целия размер на задълженията си, могат да го направят до 30 юни и до 31 октомври.

Данъци за моторните превозни средства за 2016 г. се заплащат от началото на месец януари като трябва да се знае,че размерът на местните данъци и такси и тази година остава непроменен спрямо предходната година, съобщиха от администрацията в Гоце Делчев.

Касите на отдел „Местни данъци и такси“, намиращи се на улица „Търговска“ 18, етаж 3, по време на кампанията ще работят с непрекъснато работно време от 08:00 до 17:00 часа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK