В навечерието на 24 май кметът на Банско събра пенсионирани учители на празничен обяд

Снимки: Община Банско

В най-цветния и празничен месец в годината – месец май, когато цъфтят люляците и божурите и се почита делото на Светите братя Кирил и Методий, кметът Георги Икономов събра на празничен обяд пенсионираните учители от общината.

Той ги приветства с добре дошли, като им пожела здраве, житейско благополучие и още много щастливи срещи със своите ученици.

„С особено вълнение и респект тук, в Банско, ние почитаме вас, пенсионираните учители. Правим го, защото ви дължим много! Дължим го заради вашата всеотдайност, за мъдрите ви съвети, за службата ви към обществото. Не само като кмет, но и от името на порасналите ви ученици ви искам прошка за всички неизречени думи на благодарност към вас, за професионализма, любовта и добротата, които години наред давахте от себе си, за да ни направите образовани личности, които да поемат уверено съдбата си в свои ръце”, допълни още градоначалникът.

Над 200 учители се отзоваха на поканата и бяха поздравени с песен и тематично стихотворение от малките ученички Александра и Николета.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK