В Кюстендил избират 4-ма депутати

снимка: infomreja.bg, архив

Заместник-областният управител на Кюстендил Радослава Чеканска насрочи провеждането на консултации за определяне  състава на Районната избирателна комисия на 22-ри март. Покана за участие в консултациите е изпратена до 6 партии и коалиции - ПП”ГЕРБ”, “Коалиция за България”, ДПС, Синята коалиция, “АТАКА” и НДСВ.

В документа е посочено още, че предложенията и документите на участниците следва да бъдат съобразени с всички изисквания, определени в т. 4 от решението на Централната избирателна комисия.

По данни на ЦИК четирима депутати ще бъдат избрани от 10- и Кюстендилски избирателен район на предстоящите избори за 42-ро Народно събрание, на 12- и май.

Централната избирателна комисия прие решение за разпределението на мандатите, като Кюстендилска област е една от тези, в който ще се избират най-малко народни представители.

По време на предишните парламентарни избори бяха избирани 5-ма депутати, от които 3-ма бяха от ГЕРБ и по един от БСП и РЗС.

 

КОМЕНТАРИ

бедняк-мизерник18:40 - 26.03.2013
дано при изборите през декември тази година има по-различни хора .......... инак представителите на моя милост ще са целият народ сега е повече от половината , но в края на годината с тези ,, избранници ,, ще е страшно
косьо13:34 - 19.03.2013
предостатъчно са
kustendilez13:23 - 19.03.2013
da be da 6te pravat nov bardak sas stari kurvi
Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK