В Гоце Делчев завърши Националното състезание по ИТ и предприемачество

Снимка: Infomreja.bg

Националното състезание по информационни технологии и предприемачество, което се проведе в Първо основно училище „Св. св. Кирил и Методий“ – Гоце Делчев, завърши. Председателката на журито – д-р инж. Василиса Павлова, обяви резултатите.

Първо място в направление Мултимедия зае Иван Пашалиев от ПМГ „Яне Сандански“ – Гоце Делчев, а в направление  Web сайт – Даниел Рушидов – НПГ „Димитър Талев“ – Гоце Делчев.

Първа в Web сайт/блог е Мария Динева от Езикова гимназия – Благоевград.

Награда за дизайна на своя проект получи Мария Балтаджиева от ПМГ – Гоце Делчев.

На второ място в направление Мултимедийна презентация е Мария Гудева от НПГ – Гоце Делчев. Първото място в същото направление се присъжда на екипа Радост Герова и Виктория Танчева от Първо ОУ – Гоце Делчев.

Със задачите, поставени за работа на място, най-добре се е справила Стефани Терзиева от училището – домакин. Специална награда за защита на проект получи Александра Цанова от същото училище.

Награда за достойно отборно представяне и ниво на владеене на технологиите бе присъдена на Седмо СУ „Кузман Шапкарев“ – Благоевград.

Първо място в направление Програмиране зае Никола Мавродиев от Осмо СУ „Арсени Костенцев“  - Благоевград.

На тържеството бяха наградени и ръководителите на учениците. Те получиха сертификати и купи – награда от кмета на общината – Владимир Москов. От негово име купите връчи заместник – кметът Саид Иброш.

Сертификат беше връчен и на  Людмила Дерменджиева  - директор училището, в което вече десета година се провежда това състезание при перфектна организация.

Членовете на журито също получиха сертификати. Неговата председателка – д-р инж. Василиса Павлова, се обърна към учениците с думите:

„Всички сме много доволни от това, което видяхме. Убедихме се колко много знаете в областта на информационните технологии. Поздравявам вашите ръководители, че са успели да ви мотивират и да ви подготвят за участие в това национално състезание!“

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK