В Гоце Делчев за пети път беше излъчен спортист на годината

Снимка: Infomreja.bg

Това е футболистът Ангел Лясков

Вече е известен победителят в анкетата  „Спортист на годината за община Гоце Делчев – 2019 година“. Това е футболистът Ангел Лясков, който е част от националния отбор на България. Той получи най-много гласове и на страницата на Общината във Фейсбук.

На второ място е Димитър Ортомаров – вратар на мъжкия отбор по хандбал, а на трето –футболистът Васил Панайотов.

Победител в категорията „Младежи, юноши и девойки до 18 години“ е Андон Пендичев – капитан на ХК „Пирин – 64“ до 14 години.Заедно със своя отбор, той спечели златен медал от зона „Витоша“ и бе номиниран за най-добър състезател на турнира. През тази година той е част от националния отбор на България до 14 години.

Втори в тази категория е Самуел Георгиев  - четвъртфиналист от Европейското първенство по карате. Състезател е на Клуб по карате киокушин „Ронин“ – Гоце Делчев.

На трето място в класацията е Димитър Гемеджиев – капитан на ФК „Пирин – 1912“ – Гоце Делчев. През есента той дебютира в мъжкия отбор на „Пирин“ – Г. Делчев.

Димитър Гемеджиев  е на първо място в тази категория според анкетата във Фейсбук.

Много са младежите, отличени в комплексното класиране – според анкетата във Фейсбук, мнението на Комисията от спортни деятели и журналисти и постигнатите успехи през 2019 година – Николай Уручев, Валентин Джегълов и Ангел Джунов от ФК „Пирин“, Борис Орманов, Георги Главчев и Васил Георгиев – СК по джудо „Неврокоп“, Борислав Вълчев, Ерай Нафузчи, Христо Дарев, Кирил Делигьозов и Георги Марков от СК по тенис на маса „Пирин 2017“.

Победител в класацията „Треньор на годината“ е Любомир Арнаудов – треньор на ХК „Пирин - 64“ – Гоце Делчев,  и помощник – треньор на мъжкия хандбален отбор, който през тази година спечели второ място в надпреварата за Купата на България, а с хандбалистите до 14 години стана вицешампион на България.

На второ място със 106 точки е класиран Андон Калайджиев – треньор на ФК „Неврокоп“. Този отбор завърши на второ място в областното първенство за деца.

Третото място с 88 точки зае Стоян Златев – треньор на СК по карате киокушин „Ронин“ и един от неговите основатели.

Наградата „Отбор на годината“ отиде при ХК „Пирин“ – Гоце Делчев. За поредна година той е между първите пет на национално ниво и е в А хандбална група.Отборът е във финалната четворка за определяне на носителя на Купата на България.През тази година той спечели второ място в турнира за Купата на България.

А според гласуването във Фейсбук ,отбор победител е „Пирин – 64“до 14 години. През изминаващата година малко не достигна на тези състезатели да стигнат да държавните финали.

На второ място е баскетболен отбор „Пирин“ до 12 години с треньор Илия Павлов.

Третото място в класацията за отбор от младежи, юноши и девойки до 18 години зае Спортен клуб по карате киокушин „Ронин“ с треньор Стоян Златев. През тази година отборът спечели 11 бронзови, 2 сребърни и 3 златни медала от национални първенства. Той изпрати и участник на европейското първенство за юноши в Прага.

Комплексен победител в класацията  „Отбор на годината – младежи, юноши и девойки до 18 години“ е отборът на ХК „Пирин“ – Гоце Делчев, с треньор Любомир Арнаудов, под чието ръководство юношите спечелиха златни медали.

На тържествената церемония плакети получиха двата най-млади спортни клуба в общината – БК „Яворов“ и спортен клуб по джудо „Неврокоп“.

Посмъртно бяха наградени и двама заслужили за спорта неврокопчани – Атанас Карабельов и Атанас Мълчанков.

Наградите на церемонията бяха връчени от Владимир Москов- кмет на община Гоце Делчев, Богдан Боцев – народен представител в 44-то народно събрание и Димитър Бояджиев – председател на Комисията по спорт в Общинския съвет.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Дядо Коледа от селското21:07 - 24.12.2019
Защо ги забравихте и не ги класирахте Онез!- интелектуално, духовно, морално и прочие извисени 360 ученолюбиви живота отглеждани и възпитавани от квалитетните им даскали и директори в ЕлитнотоСелско Училище? Време им е поне в края на годината да се събудят и да се огледат хубавичко!
Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK