В Гоце Делчев честваха Международния ден на доброволеца

Снимка: Infomreja.bg

Тук бяха представители на общинските съвети на БЧК в областта

Снощи в Гоце Делчев се проведе традиционната годишна среща на активистите на Българския червен кръст в област Благоевград по случай 5-и декември – Международен ден на доброволеца. Тук бяха представители на 14 общински съвета на БЧК. Те бяха поздравени от Йорданка Стойчева – директор на Областния съвет на БЧК, и от д-р Донка Кочева – председател на Общинския съвет на БЧК в Гоце Делчев.

Голяма активност  в подготовката и провеждането на вечерта проявиха  членовете  на Българския младежки червен кръст в града домакин. Те се справиха отлично и като водещи на програмата,  и като изпълнители в лицето на Илияна Пенчева  и Гергана Панделиева , които заедно изпяха две песни, аплодирани от публиката.

Много овации събраха и малките артисти от ДГ „Джани Родари“, които изпълниха танц на снежните човеци.  Музикален поздрав към присъстващите поднесе и Славеят на Гоце Делчев Даниела Георгиева. С радост бяха посрещнати  също така момичетата от Танцова формация „Неврокопчанки“ с ръководител Костадин Гьоргов.

За доброто настроение на домакини и гости се погрижи и оркестърът на Панчо Иванов.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK