В Дупница определиха местата за агитационни материали за евровота

снимка: infomreja.bg, архив

Във връзка с произвеждане на изборите за членове на Европейския парламент на 25-и май кметът на Дупница инж. Методи Чимев издаде заповед, с която регламентира местата за поставяне на агитационни материали на територията на общината.

Агитационни материали могат да се поставят на подпорната стена на старите гробища – ул. “Орлинска”, подпорната стена в края на ул. “Ген. Георги Тодоров”, подпорната стена на ул. “Кокиче”/стръмната улица към Градската градина/, металната ограда на ул. “Цар Освободител” /спирката срещу Учителския институт/, бетонните “гъбки” на ул. “Орлинска”, металната ограда вдясно от кръговото движение на изхода за Кюстендил.

За целта са определени още металната ограда вдясно след Аракчийски мост и металната ограда срещу паметника на Васил Демиревски, както и всички поставени табла и изградени колонки за разполагане на рекламни и агитационни материали за община Дупница и прилежащите кметства към нея.

Забранява се поставянето на агитационни материали на сгради общинска собственост и на превозните средства на обществения транспорт. 

За поставените агитационни материали на места, извън определените ще се налагат санкции, съгласно законовите разпоредби.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK