ВМРО – Кюстендил, с декларация срещу жестокото убийство на Валери Дъбов

Снимка: Infomreja.bg

ВМРО – Кюстендил, излезе с декларация, в която настояват извършителите на тежкото престъпление в Кюстендил да получат най-строгото наказание.

„В центъра на град Кюстендил група цигани отнеха живота на невинен 35-годишен българин, който се е опитал да спре сбиване пред денонощното заведение „Иридиум“. В мелето, разиграло се в центъра на града, участват небезизвестните „Гольовци“, тартори на кв. „Изток“ /циганската махала/ в града.

Техен лидер е Славчо Игов по прякор Ице. Той има няколко присъди във Франция и България. Няма месец без Гольовците да не предизвикат скандали и побоища в заведения в Кюстендил. Това е поредният случай в последните няколко седмици, в който група цигани посягат върху живота и честта на българите в Р. България. Ние от ВМРО – Кюстендил, настояваме за бърза реакция от компетентните институции“, обявиха още в декларацията си от ВМРО – Кюстендил.

От там посочват още, че именно сега е моментът българската държава да влезе в циганските гета и да възстанови законността, която местните цигански барони отдавна са отнели.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK