Петима пияни и надрусани шофьори спипаха по пътищата в Благоевградско

Снимка: Infomreja.bg

Петима пияни и надрусани водачи на МПС-та спипаха през почивните дни по пътищата на област Благоевград дежурните полицейски патрули.

Статистиката сочи драстично увеличение на безразсъдството на шофьори, които си позволяват да седнат зад волана, употребили алкохол или наркотични вещества.

Така, в петък коло 16:15 часа по ул.“Стефан Стамболов“ в Благоевград, 40-годишният В.Б. от Разлог е установен от униформените, че управлява лек автомобил „Сеат Толедо“ с наличие на 1,67 промила алкохол в издишания въздух.

В събота около 16:35 часа в района на Сатовча 61-годишният Б.К. от Кочан, е бил спипан да управлява лек автомобил „Алфа Ромео“ с наличие на 1,21 промила алкохол в издишания въздух.

Вчера около 19:45 часа в Банско, Г.С. на 42 г. от Банско е управлявал лекия си автомобил „Пежо“ с наличие на рекордните 2,41 промила алкохол в издишания въздух.

Тази нощ около 01:15 часа по ул. „Рила“ в Гоце Делчев, 24-годишният Х.Т. от Гоце Делчев е спипан от полицейски патрул, че управлява лек автомобил „Опел Астра“ след като се е почерпил солидно.

Направеният тест за алкохол на младежа показал наличие на 1,44 промила.

В хода на извършена полицейска проверка около 22:10 часа в събота на ул. „Вл. Черноземски“ в Благоевград, на лек автомобил „Фолксваген Пасат“, зад волана на който бил 21-годишният К.М. от Благоевград, полицейски служители са установили, че младият водач шофира след употреба на наркотични вещества.

Срещу всички заловени и през тези почивни дни пияни и дрогирани водачи са образувани бързи производства.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK