В Благоевград определят шампионите по хокей на трева за юноши и девойки

снимка: maxsportbg.com

На 26 ноември в спортната зала на ЮЗУ "Неофит Рилски" ще се проведат финалните турнири на XII държавно първенство за юноши и девойки до 16 години и VI - за юноши до 18 години. Двубоите започват в 9 ч., а закриването е предвидено за 15 ч. в събота.

Техническата конференция ще се поведе ден по-рано от 18.00 ч. в Университетски център "Бачиново". В групата до 16 години, шампионската титла ще си оспорват отборите на Баните /с. Баните/, Вихрен Сандански, Академик плюс София и Стик ГТ.

При по-големите юноши до 18 години ще участват Баните /с. Баните/, Вихрен Сандански, Бяла и МГУ София. Фаворити за първото място са юношите и девойките на Баните, който са шампиони за 2010 година и в двете възрастови групи.

Турнирът се провежда съгласно изискванията на Наредбата за провеждане на първенствата и турнирите по хокей на трева на Република България, сезон 2011. Новите шампиони ще бъдат наградени от изпълнителния директор на Българската федерация по хокей на трева доц. Антонио Антонов. Половин час по-късно в същата зала започва хандбалният сблъсък между отборите на Интер – Академик и Шумен от първенството на А група при мъжете.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK