В Банско правят нов театрален фест, отказват се от услугите на Нона Йотова

снимка: rosibel.blog.bg

Община Банско ще прави свой театрален фестивал без съдействието на Нона Йотова. От Общината обясниха намерението си с мотива, че имат ресурс и идеи и затова сами ще предложат на жителите и гостите на града подобно събитие.

В същото врема актрисата Нона Йотова, която в последните пет години е основен организатор на подобен фест в планинския курорт, публикува в профила си във фейсбук остър коментар по повод намерението на кмета Георги Икономов.

„Новият кмет на Банско решил, че след пет години летен театрален фестивал може да открадне идеята. Решил, че може да открадне и пари от това... и да си направи сам халтурка”, е публикувала в профила си певицата. След това, отново на личната си страница в социалната мрежа, тя посвещава стихотворение на Икономов с думите: „Ето  моето посвещение, което е написано за Иван Костов, нищо, че в този случай се отнася до много по-голямо нищожество”.

”Театралният фестивал пак ще го има, едва ли някой го касае кой точно е организатор. Не искам да коментирам изявленията на никого във фейсбук”, категоричен бе Икономов и допълни, че Банско и банската публика не са на Нона Йотова.

„Ако някой иска да прави фестивал, има си ред. Няма никакъв проблем да го направи и Нона Йотова”, заяви кметът.

 

КОМЕНТАРИ

Шекспир00:15 - 20.04.2012
Най-после изкуството в Банско да победи над безмисленните разходи по пеещата на фалцет некадърност !
охо15:13 - 18.04.2012
Тази жена е лудааааааааа, а съпругът и още по!
Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK