Отровното трио: Създадохме гражданско общество, няма да склоним глава

Снимка: БГНЕС

Велислав Минеков: Възнамерявам да извършва някои предателства не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия

Цяла Европа трябваше да види, че българите са изправени. Този знак трябваше да бъде ясно разчетен за сметка на лъжите на властта, че има преминаващо явление от няколко стотин души. За да знаят тези хора, че българите не са склонили глава. Това заяви Арман Бабикян от „Отровното трио” пред бТВ.

Проф. Велислав Минеков заминава за Брюксел днес. Възнамерявам да извършва някои предателства не към родината, а по отношение на управляващата ни мафия. Сега ще видите на какво съм способен, подчерта Минеков.

От своя страна адв. Николай Хаджигенов каза, че адвокатите по принцип са революционери. Ще приключим с диктатурата на Борисов, отбеляза той.

Уморихме се, но няма да спрем. Хората имат избор, те са разделиха на разни части, каза Бабикян. Винаги, когато има сблъсък, обществото се разделя, това е нормално, това не е инцидент. Има една част, която се чуди ама на тези колко им платиха, други казват, дайте да видим какво ще стане, трети мислят дали им харесва този нюанс или онзи нюанс на цветове, и другите, които казват – аз искам да правя нещо, да действам, добави Бабикян.

Ние сме народът, ние – народът сме на площадите, в цялата страна и в света, посочи Хаджигенов. Цял живот съм бунтар и непримирим към подтисничеството, липсата на свобода и демокрация. Почти 20 г. съм адвокат. Немалка част от моята практика е публична в последните 15 г. Цветан Василев съм виждал само по телевизията, поясни Хаджигенов.

Ние сме на площада, за да могат да се чуват мнения, а не да се купуват мнения. Хората започнаха да различават платените, подчерта Бабикян.

Парите трябва да са отражение на труд, талант, на можене, когато едно действие изключва морала и честното желание на стотици хиляди хора, когато обяснението за всичко е пари, значи повредата е проникнала ужасно дълбоко и тя няма да се излекува с площад, а с образование, добави Бабикян.

Създадохме гражданско общество, нещо, което не можахме да направим 30 г. Това направи протестът, да, от днес българинът е революционер, заяви адв. Хаджигенов.

Проф. Минеков добави от своя страна, че се надява, че вече българите са революционери. Имаме шестима прогонени министри, серия от инциденти вътре в правителството, едно отваряне на европейските очи, което и продължава, скоро ще имаме успех, посочи Минеков.

Стотиците хиляди хора, които са на площада, да, всички трябва да се политизират и да влязат в обществения оборот активно, заяви Бабикян. Стоейки пасивно вкъщи на ракия и плюейки по телевизора няма да промени нищо. Ако ние не влезем в парламента или хората на площада, да, пак ще влязат мутрите и неграмотниците там, добави още Бабикян. /БГНЕС

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK