Уволниха директора на ДЛС "Дикчан" Пламен Поюков

Пламен Поюков, снимка: Infomreja.bg

Със заповед на директора на ЮЗДП от днес се прекратява договорът за управление на директора на „ДЛС Дикчан” - с. Сатовча инж. Пламен Поюков.

До това решение се стигна след констатирани нарушения при извеждане на сечи в държавни горски територии в района на дейност на ТП „ДЛС Дикчан”, извършени нарушения на действащото законодателство, изразяващи се в неупражнен контрол и допускане на системни нарушения, от които са настъпили неблагоприятни последици за държавното предприятие и териториалното поделение.

Основание за освобождаването на инж. Поюков са и нарушения в организацията на други дейности в стопанството. Установено е назначаване на служители с временни трудови договори по заместване, като някои от тях са без необходимия образователен ценз, както и липса на приемо-предавателни протоколи между титуляри и заместващи.

Това според проверяващите е предпоставка за нарушения в горски територии. В лесокултурната дейност са констатирани некоректно изготвени технологични планове за есенна подготовка на почвата за 2017 г. и пролетното залесяване за 2018 г.

Временно стопанството ще се управлява от зам.-директора инж. Здравко Камбошев.

 

КОМЕНТАРИ

Въведете име...08:13 - 22.05.2017
Поюк не ме плаши,ти си низвергнат,отлюспен от герб тотално!
Въведете име...17:05 - 10.05.2017
Ами сега дърт пръч дамянче _комунисче къде като поюков идва и девин няма дате спре . А пък тоя сираов ще остане сирак без пост ша шлюпи семчи в осиново със синаму.
Карабастун22:01 - 25.04.2017
Винаги е бил лош човек и е вредял на хората и гората! Все някога истината изплува на повърхността. Хората си го знаят що за стока е, ама нали и началниците трябваше сами да се убедят. Мнооого години им трябваха да прозрат зад маската на лицемерието и изкуствено напомпан имидж ла..то в целофан!
Въведете име...20:35 - 25.04.2017
До "до ss",хей маниак или маниачка, я вземете проверете по айпи адреса,кой,кой е и тогава кълнете долни твари! Ако искате толкоз вземете се гръмнете и влезте в гроб,не поръчвайте други хора,които нямат и понятие от това което правите. Изроди.Клеветници,господ ще ви го върне тъпкано.

FACEBOOK