Утвърдиха червената листа в Пиринско

Емил Костадинов, снимка: infomreja.bg, архив

С абсолютно мнозинство Националният съвет на БСП  утвърди листата на социалистите за Първи многомандатен избирателен район. Предложената от Областния съвет на БСП кандидатдепутатска листа беше гласувана със 100 гласа „за”, 0 "против" и 0 "въздържали се".

Преди заседанието от името на председателя на Общинския съвет на БСП – Благоевград д-р Владимир Пандев и на областния лидер и член на Изпълнителното бюро инж. Емил Костадинов бе внесено предложение за корекция на листата.

Промяната касаеше определеното на Областния съвет осмо място на д-р Пандев да бъде отстъпено на Андон Ризов - представител на общинската организация на БСП в Сандански. Председателят на благоевградската организация пък заема мястото на Ризов.

Предложената корекция цели осигуряване на равнопоставеност между отделните общински партийни организаци в региона, мотивират се от партийната централа в Пиринско.

Второто място в листата е отредено за коалиционен партньор. Както ИНФОМРЕЖА вече съобщи, тази позиция ще заеме председателят на ЗНС „Александър Стамболийски” - Спас Панчев.

Седми в листата е адвокат Иван Михайлов от гражданската квота. На 12-о място е Георги Георгиев от ЗНС „Александър Стамболийски”. На 14-а позиция е Красимира Манова - социалдемократ, на 20-о място е Владимир Ценков – доктор по икономика в ЮЗУ „Неофит Рилски” - Благоевград.

 

Ето и цялата листа на БСП в Пиринско, утвърдена от Националния съвет:

 

1. Емил Костадинов

2. Спас Панчев - ЗНС „Александър Стамболийски” - коалиционен партньор

3. Тодор Радулов

4. Димитър Капитанов

5. Костадин Дурчов

6. Асен Балабанов

7. Иван Михайлов - гражданска квота

8. Андон Ризов

9. Николай Дундалов

10. Юлия Янчева

11. Милко Сиркьов

12. Георги Георгиев - ЗНС „Александър Стамболийски” - коалиционен партньор

13. Владимир Пандев

14. Красимира Манова – социалдемократ - коалиционен партньор

15. Йорданка Атанасова

16. Тодор Иванов

17. Александър Главчев

18. Магдалена Пиринска

19. Николай Георгиев

20. Владимир Ценков – доктор по икономика в ЮЗУ „Неофит Рилски” - Благоевград

21. Милан Богдански

22. Александра Стоянова

 

КОМЕНТАРИ

Струмски14:49 - 09.04.2013
Прочетох една статия в НЕТА : "СКАНДАЛНО! ТОПМАФИОТ Е ВТОРИ В ЛИСТАТА В ПИРИНСКО." Става дума за скандалния политик СПАС ПАНЧЕВ ЛАКОМОТО - това е ужасно,недопустимо,абсурдно!
Добрев12:21 - 04.04.2013
Червената листа в Благоевград,с включените в нея безличности,е пълна катастрофа за левицата. А на този навляк Спас Панчев не му ли стигат милионите,които открадна от Министерство на отбраната,та ламти за още? Да му преседнат дано!
Никола Татарски00:14 - 04.04.2013
ДРУГИЯТ ЗЕМЕДЕЛЕЦ В ЛИСТИТЕ - РУМЕН ЙОНЧЕВ ОТ ЗНС , Е СВЕСТЕН ЧОВЕК , ЗА РАЗЛИКА ОТ СПАС ПАНЧЕВ "ЛАКОМОТО" .
Дончо23:34 - 03.04.2013
ПЪРВИТЕ ДВАМА В ЛИСТАТА ЗА НИЩО НЕ СТАВАТ - ПЪЛЕН ПРОВАЛ ! ОСОБЕНО ВТОРИЯТ - СПАС ПАНЧЕВ - ИЗВЕСТЕН ЛОБИСТ И ДАЛАВЕРАДЖИЯ ОТ МИНИСТЕРСТВО НА ОТБРАНАТА /КАТО ЗАМ.МИНИСТЪР/.

FACEBOOK