Утвърдени са новите ръководства на Младежи ГЕРБ - Сапарева баня и Бобов дол

Снимки: ПП ГЕРБ

След проведени отчетно-изборни събрания и приети решения на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, са утвърдени новите ръководства на Младежи ГЕРБ в общините Бобов дол и Сапарева баня. Новият председател на структурата в Сапарева баня е Елизабет Калдръмова, която получи и най-много гласове при номинациите. Тя е 21-годишна, изучава "Счетоводство и контрол" и се занимава професионално с фотография.

Светослава Велчева е новият - стар организационен секретар на МГЕРБ - Сапарева баня. Към момента тя е студентка във Факултета по журналистика и масови комуникации  в Софийския университет.

Николай Чучуганов пък е утвърден за член на общинското ръководство на Младежите. Той е 21-годишен, трети курс студент в ЮЗУ ''Неофит Рилски", специалност "Право".

В община Бобов дол младите хора от ГЕРБ си преизбраха отново Десислава Александрова за председател. Тя е общински съветник в местния мини парламент, на 23 години е и работи като администратор в едно от училищата в Бобов дол.

За организационен секретар е утвърдена Диана Йорданова - на 26 години, работи като трудов медиатор, по образование счетоводител. И за член на МГЕРБ е утвърден Александър Даскалов - на 29 години, завършил "Информационни технологии".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK