Отбор „Маска ленс” спечели Коледния турнир по футбол за купата на Община Петрич

Снимка: Община Петрич

Над 600 зрители проследиха финалите на Коледния турнир по футбол в зала „Арена Петрич”. След оспорван двубой на финала между отборите на „Комиците”-Петрич и „Маска Ленс”-Благоевград, крайният резултат завърши при нулево равенство. В изпълнението на дузпи се наложиха с разлика от един гол благоевградчани. На трето място се класира отбор „Дълбошница”, а на четвърто отбор „Турист”. Наградите – купи, медали и парични поощрения, връчиха официалните гости на турнира кметът Димитър Бръчков, председателят на Общински съвет-Георги Тренчев, Кирил Десподов от ЦСКА и Лили Костова – шампион по футбол за жени в Полша. Отборите, които се класираха на трето и четвърто място обявиха, че ще направят дарение своите парични награди. Купа за феърплей на терена, организаторите връчиха на отбор „Мадара”, а наградата „Отбор на публиката” беше за „Масив атак”.

В коледния турнир по футбол за купата на Община Петрич бяха раздадени и три индивидуални награди. Приз „Най-добър” вратар получи Иван Назъров от отбор „Вега”, а наградата връчи националният страж , родом от град Петрич -Благой Макенджиев. Приз „Голмайстор на турнира” беше връчен на Петьо Динков от „Комиците”, който е реализирал 12 точни попадения в турнира, а призът „Най-добър играч” заслужи Денислав Токов от отбор „Турист”.

Кметът Димитър Бръчков поздрави участниците в Коледния турнир по футбол за коректния тон на терена и пожела традицията да се запази и развива през годините. В турнира тази година записаха участие общо 24 отбора от град Петрич, селата на община Петрич, от град Сандански и Благоевград. Зрителите на финала на турнира имаха възможността да проследят и демонстративен мач между детските формации на ОФК „Беласица” и ФК „Хлапетата”. За доброто настроение се погрижиха възпитаници на Общински детски комплекс, на читалище „Братя Миладинови -1914” и на ВС „Сгушена звездица“. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK