Съдят Малкия фараон за опит за убийство в Поленица

Снимка: Infomreja.bg

Окръжна прокуратура – Благоевград, е внесла за разглеждане в съда обвинителен акт срещу Веселин Бориков (на 28 години) за направен от него опит за умишлено убийство.

Обвиняемият Веселин Бориков, по прякор Малкия фараон, е от Сандански.

Късно вечерта на 26.08.2017 г. той отишъл в заведение - дискотека „Масса клуб“ в с. Поленица. Около 02:25 ч., докато седял на бара, до него приближил Д.С., който го ударил по главата и го напсувал. Двамата се сдърпали, но били разтървани от техни приятели.

След този инцидент Веселин излязъл от входната врата на заведението и се насочил към изхода, като в дясната си ръка държал сгъваем нож. След него се появил и Д.С., който го блъснал. Непосредствено след това обвиняемият Бориков се обърнал и замахнал с ръка в посока към С., но последният успял да предотврати удара и се отдалечил.

Силно афектиран от действията на опонента си, Веселин тръгнал след него към тоалетните и го нападнал с ножа. Нанесъл му пет удара, с които причинил на пострадалия прободно-порезни рани в гръдната и коремна област. Двамата се сборичкали и счупили стъкло, след което били разтървани от портиера на заведението.

Д.С. бил откаран до лечебно заведение в Сандански, където му била извършена спешна животоспасяваща операция.

Предстои делото да продължи в съда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK