Установиха пореден пиян водач на магистрала „Струма“

Снимка: Infomreja.bg

Арестуваха 58-годишен за кражба в Перник

Вчера около 06, 15 ч. на автомагистрала „Струма“ е спрян за проверка лек автомобил „Ситроен“, управляван от 61-годишен мъж. При изпробването му с техническо средство за алкохол са отчетени 1, 59 промила в издишания въздух. Задържан е за 24 ч. с полицейска заповед и разследването продължава по чл. 343 „б“, ал. 1 от Наказателния кодекс.

45-годишен ще отговаря за унищожаване и повреждане. Около 02, 00 ч.   миналата нощ е подаден сигнал от служители на казино в пернишкия кв. „Изток“ за повреден монитор. Полицаи от Второ РУ установили 45-годишен перничанин, който по първоначални данни е съпричастен към извършеното деяние. Започнато е разследване по чл. 216, ал. 1 от Наказателния кодекс и работата продължава.

58-годишен перничанин е задържан за кражба. Престъплението е извършено в голям магазин в областния град. Млад мъж пазарувал и на щанд забравил чантичка с мобилен телефон, портфейл със сума от 290 лева и лични документи. Връщайки се да потърси чантата вече я нямало. След подаден сигнал в полицията били предприети незабавни издирвателни мероприятия.

Много бързо органите на реда влезли в дирите на извършителя - 58-годишен мъж от областния град. Откраднатите вещи и пари са намерени в дома му и са иззети. Задържан е за 24 ч. с полицейска мярка и работата продължава под ръководството на прокуратурата.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK