Мъжки ризи на райета от Flaro.bg – любимият стил на обличане през лятото

Снимки: Flaro.bg

За голяма част от мъжете, раираните ризи са визитната картичка на летния сезон. Модната тенденция започнала от средата на 19 в. Незабравимият и същевременно толкова простичък външен вид на мъжките ризи на райета са в основата на тяхната популярност.

От Flaro.bg добре осъзнават това и са се погрижили да засипят своите клиенти с най-разнообразни модели раирани ризи в различни цветове. За да почетем вечният стил на райето, ние подбрахме 3 модела мъжки ризи на райета от колекцията на онлайн магазина, които ще представим за Вас.

Един от класическите варианти на този вид ризи е комбинацията от бяло с друг цвят, обикновено тъмносиньо, синьо или червено. Такава е и мъжката риза с дълъг ръкав предлагана от Flaro.bg. Вертикалните райета в „бенгалски“ стил пресъздават добре познатия модел риза с дълъг ръкав. Тя е от удобна материя от памучна смес, а практичният дизайн позволява ризата да бъде носена ежедневно и по всякакви поводи.

Когато става въпрос за мода, райетата имат безкрайно много вариации. От това дали са вертикални, хоризонтални или диагонални, до дебелината на самите ленти. За разлика от предната риза, модерната лятна мъжка риза с къс ръкав на райета е с една идея по-елегантна. Нещо повече, редуващите се тънки бели ленти с дебели ленти в тъмно сиво, светлозелено и светлосиньо придават по-наситен цвят – почти наподобяващ обикновена тениска. Копчетата са повече декоративни и стигат до средата на ризата. Моделът завършва с елегантна малка якичка.

Естествено, не можем да не обърнем внимание и на по-нестандартните модели мъжки ризи на райета. Мъжката карирана риза с дълъг ръкав определено е риза, която Чарли Шийн би носил с удоволствие в някой от епизодите на „Двама мъже и половина“. В типично бохемски стил, тази риза предлага интересна комбинация от тесни и дебели ленти в различни цветове, преобладаващият от които е черния. Ако си падате по нестандартни мъжки ризи, можете да откриете още много такива на сайта на Flaro.bg.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK