На заключителна пресконференция бяха представени резултатите от проект „Време е за действие“

Снимки: Сдружение „Младежко европейско общество“

Проектът продължи от 17 май 2019 г. до януари 2020 г. и обхвана различни населени места от област Благоевград

По време на заключителна пресконференция, проведена на 7 януари 2020 г., бе представен проект “Време е за действие!”, който се изпълни с финансовата подкрепа на Националната програма за младежта (2016 – 2020), Министерство на младежта и спорта.

Александър Петков, ръководител на проекта, и Александър Равначки и Вили Вучева – членове на УС на Сдружение „Младежко европейско общество“, представиха пред присъстващите информация за проекта, дейностите, които бяха реализирани, и въздействието, което проектът оказа.

„Считаме проекта „Време е за действие!“ за изключителено полезен. През 8-те месеца, през които се провеждаше, бяха организирани осем обучения в различни населени места в област Благоевград. Също така успяхме да реализираме 4 кампании. Успяхме да достигнем до огромен брой млади хора в населените места в област Благоевград и ги запознахме с идеята за доброволчеството и младежката работа“, каза по време на пресконференцията ръководителят на проекта Александър Петков.

Проектът продължи от 17 май 2019 г. до януари 2020 г. и обхвана различни населени места от област Благоевград – Разлог,  Симитли, Банско, Белица, Струмяни, Сатовча и др.

Всички проведени обучения бяха двудневни и обхванаха различни тематични модули, с които бе повишен капацитетът на младите хора от област Благоевград.

Бяха споделени полезни ресурси и промотирано доброволчеството и младежката работа. Пряко бяха обхванати над 500 младежи на възраст между 15 и 29 години, а всички дейности от проекта бяха извършени от висококвалифициран екип.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK