Ученици и учители от Трето ОУ в Гоце Делчев - официални посланици на Усмивката 2018 в България!

Снимка: Usmivka2018

Обявиха резултатите от V Национален конкурс "Най-усмихнат клас на България" 2018, в който взеха участие I А, I Б, II А, II Б и III В клас на Трето ОУ "Братя Миладинови" - Гоце Делчев.

Снимката на I Б клас, с класен ръководител г-жа Щранкова и учител ЦОУД г-жа Василева, както и снимката на III В клас, с класен ръководител г-жа Червенкова, получиха статут "Снимки с интересен потенциал".

Снимките с интересен потенциал са общо 42 в петте категории на конкурса от над 800-те участници от цялата страна.

Конкурсът бе организиран от сдружение "Усмивка", с подкрепата на Община Бургас. Тази година в конкурса участваха повече от 800 снимки. Над 600 класа от цяла България казаха ДА на Усмивката в училище и станаха официалните посланици на Усмивката 2018 в България.

Всички деца, участвали в конкурса ще получат е-Грамота, а учителите - е-Сертификат от сдружение „Усмивка“.

За първи път тази година, Сдружението отличава с международни сертификати и грамоти на английски език.

"Всички участници в конкурса показаха на света, че „Усмивката прави силата! Благодарим Ви за това!" - споделят организаторите.

Официалното награждаване ще се състои на 07.12.18 г. (петък) от 11.00 часа в сградата на Областна администрация - Бургас.

С огромна усмивка, от ръководството на гоцеделчевското училище изказват своите поздравления към всички участници от Трето ОУ "Братя Миладинови".

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK