С 23 отлични оценки от матурите, два приза и много грамоти приключи учебната година в СУ-Хаджидимово

Снимки: СУ-Хаджидимово

С голямо тържество и очаквана заслужена ваканция ученици и учители от СУ "Никола Вапцаров" - Хаджидимово, опразнуваха края на учебната 2017/2018 година.

Последният учебен ден за всички бе ден за празнуване, награди, грамоти, признателност и, разбира се, ден на много емоции. Хубавият празник бе подплатен с добрите постигнати успехи - възнаграждение за положения труд както от страна на прекрасните учители от школото, така и от учениците.

Реалност за изминалата учебна 2017/2018 г. е успешното завършване на средното образование на още два класа зрелостници, представили се успешно на държавните зрелостни изпити.

И тази година дванадесетокласниците от СУ „Никола Вапцаров" показаха завидни знания и умения и постигнаха много добри резултати на матурите, а именно 23 отлични оценки, от които 3 по български език и литература, 16 по биология и здравно образование, 3 по математика и една по английски език, споделиха от ръководството на гимназията.

Тържеството по повод завършването на учебната година се проведе в училищния двор, където директорът Мариана Боянина поздрави всички учители и ученици, направи оценка на постигнатите резултати през учебната година и пожела на всички емоцианална и ползотворна ваканция.

С нескрита гордост Боянина връчи грамотите и наградите на изявилите се ученици в състезания, олимпиади и конкурси, като с грамоти бяха отличени и ученици с примерно поведение и без отсъствия.

Кулминация на тържеството бе връчването на наградите на ученици, номинирани за приза „Ученици на годината“. От прогимназиален етап с  приз „Ученик на годината“ бе удостоена седмокласничката Наталия Таранинова, а от гимназиален - единадесетокласничката Ванина Бозова.

Решението на ръководството на гимназията в Хаджидимово е за всички наградени ученици да бъде организирана еднодневна екскурзия по избран маршрут.

И както е прието, в края на тържеството всички ученици получиха своите бележници за успеха, с който преминават в по-горен клас, след което последва и неизбежната раздяла със съученици и учители и горещи приятелски пожелания за едно много слънчево, емоционално и неповторимо лято.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK