Наказание за дупничанин, счупил всички стъкла и фаровете на лек автомобил

Снимка: Infomreja.bg

Определението е окончателно

Наказание „Пробация“ за срок от 6 месеца определи РС – Дупница, за дупничанин, който е счупил всички стъкла и фаровете на лек автомобил. Инцидентът е от 12.07.2020 г.

Стефан К., на 49 години, неосъждан, се призна за виновен в това, че около 22:30ч., на отбивката на ул. „Орлинска“, в близост до ж.п. спирка „Марек“, в гр. Дупница, е повредил противозаконно чужда движима вещ, а именно лек автомобил марка „Рено Меган“, собственост на П. Д. от същия град, като е счупил: 1 бр. задно панорамно стъкло на стойност 360 лв.; 1 бр. предно панорамно стъкло на стойност 260 лв.; 1 бр. стъкло на предна дясна врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна дясна врата на стойност 90 лв.; 1 бр. стъкло на предна лява врата на стойност 120 лв.; 1 бр. стъкло на задна лява врата на стойност 90 лв. и 2 бр. фарове на стойност 200 лв., или всичко на обща стойност 1 240 лв. – престъпление по чл. 216, ал. 1 от НК.

Съдът, под председателството на съдия Светла Пейчева одобри предложеното споразумение от прокурора и защитника на подсъдимия. Определението е окончателно и не подлежи на обжалване.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK