УСК Академик закри годината с бал на спортистите

снимки: infomreja.bg

Университетски спортен клуб "Академик" към ЮЗУ "Неофит Рилски" за пореден път остана верен на традицията и награди своите най-добри спортисти, треньори и ръководители. Церемонията се проведе в заседателната зала на Университетски комплекс "Бачиново".

Наградите връчиха ректорът на университета проф. Иван Мирчев, зам.–ректорът доц. д- р Борислав Юруков и деканът на факултет "Обществено здраве и спорт" проф. д- р Стоян Иванов.

Сред отличените за постигнати високи успехи на държавни и международни състезания бяха световния шампион  по канадска борба Георги Гайдарджиев, балканската шампионка по ориентиране Лилиана Гоцева, хандбалистът на Интер – Академик Добрин Тунтев, баскетболистът на Академик Пламен Дончев, футболистът на Места Димитър Парасков и други.

Отличия за добре свършена работа като треньори получиха д-р Валери Цветков – футбол, Даниела Томова - тенис, Николай Хаджиев – баскетбол, Софка Арабаджиева – хандбал и други.

През календарната 2012 година освен индивидуални отличия студентите спортисти на ЮЗУ записаха високи постижения и в отборните първенства. Отборът по футбол на университетът стана Държавен студентски шампион в конкуренцията на 18 висши учебни заведения в страната.

Баскетболен клуб Академик зае трето място в крайното класиране на А група и заслужи сребърни медали от турнира за купата на България. Хандбалистите на Интер – Академик записаха 5 –то място в крайното класиране на мъжката А група, а женския тима по хокей на трева спечели бронзови медали от Държавното първенство в Албена. Награда за достойно отразяване в медиите получи и репортерът на вестник Струма Иван Делчев.

Минути след официалната част започна балът на спортистите. Всички студенти се включиха дейно в купона, който продължи до ранните часове на следващия ден. Неотразими във външният си вид и на дансинга бяха състезателките от отбора по хокей на трева.

Със завидни танцувални умения се отличи добре ориентираната Лилиана Гоцева, в компанията на футболиста на Пирин Фаик Таиров. Ръководството на УСК Академик се бе погрижило и за най- малките детайли,  като се започне от храна, напитки, музика и всичко необходимо за подобен род мероприятия. 

 

 

ОЩЕ СНИМКИ ВИЖТЕ ВЪВ "ФОТО МРЕЖА"

 

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK