Стая за целодневна организация откриха в училището в Годешево

Снимки: Личен архив

С нова придобивка изпращат старата 2017 година учители и ученици от ОУ “Братя Миладинови“ в сатовчанското погранично село Годешево. В последния учебен ден за 2017 година в школото бе открита официално стая за целодневна организация на учениците от 1. до 4. клас. Новата придобивка е по проект изготвен от екипа на училището по проект „Национална програма за осигуряване на съвременна образователна среда- Модул-Подкрепа на целодневното обучение на учениците“. Проектът носи името „Бъдещето е за нас”.

Новата стая за целодневна организация на учениците от 1. до 4. клас в училището в Годешево е оборудвана изцяло със средства от проекта с нови маси, столове и много занимателни книги и игри. Там децата вече ще могат да подготвят уроците си, както и да се занимават с отделни занимания, като рисуване, моделиране, четене и т.н., съобщиха от школото. Местният дърворезбар Ахмед Избищалиев се погрижи за завършека на интериора на новата придобивка с красиви дърворезби изработени от него самия.

Директорът на училището Илия Хаджиев на специална церемония преряза лентата и откри новата занималня, а на тържеството присъства целият учителски колектив, кметът на село Годешево, Евелина Чолакова, родителите на малките ученици и самите деца, които бяха най-развълнувани и същевременно доволни от това, че ще имат възможност да подготвят уроците си, да творят и да се забавляват в предоставеното им специално кътче.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK